24H AUTOMOTIVE

Despre noi

INTERNATIONAL ALEXANDER este o companie independentă de transport şi freight forwarding ce activează în România din anul 2003.Suntem o companie cu capital 100% românesc şi unic proprietar, cu o creştere dinamică an de an, specializată îndeosebi pe transportul rutier internaţional de marfă.

Fie că vorbim de industria de automotive, de industria uşoara-food şi textile-, de cea de IT sau echipamente industriale, echipa noastră este pregătită să răspundă cu aceeaşi promptitudine tuturor clienţilor noştri, indiferent de profilul afacerii acestora.

Personalizarea businessului constituie modelul nostru pentru un parteneriat durabil; prin sprijin competent oferim clienţilor noştrii cele mai eficiente şi profitabile soluţii de transport.

Suntem acolo unde necesităţile clienţilor noştri o cer - în Europa prin flotă rutieră proprie-ce are în dotare-de la van-uri la 3.5to respectiv TIR 20to- , în Asia, Orientul Apropiat, America printr-o vastă reţea de agenţi cu peste 500 de locaţii pe glob, ceea ce ne permite sa oferim servicii de transport competitive din şi către orice destinaţie comercială importantă din lume.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player